Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın manzum testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı tetebbu ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval tuzakıyoruz.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini yürekeriye hapseder.

Ankara Yangın Bapsı iletilmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile dayalı kaygı ettikleri tüm konular hakkında marifet sahibi olabilirler.

Tehlikeli sınıftaki işlemyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Montaj: Yangın kapısı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Yangın Kapısı Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın orantılı standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını tayin etmek sinein kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla bile iş adımları çoğunlukla şunları derunerir:

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı akıllıca itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik grup şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı derunin oldukça işlemlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yangın kapıları, yangın eminği yürekin kritik öneme ehil olan yapısal unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış bulmak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı evet. Yangın kapıları çoğu kez yangın dayanımı mürtefi malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Report this wiki page